Notícies

Mireia Miró torna a competir a la Pierra Menta

Enviada per administrador el 19/Feb/2015 - 12:57

Després d'aconseguir dos flamants bronzes en els Campionats del Món, Mireia Miró vol participar a la gran clàssica de l'esquí de muntanya: la Pierra Menta

Mireia participarà al costat de Laetitia Roux, amb qui ja ha fet equip en tres ocasions anteriors

“Després de dos anys torno a la Pierra Menta, la meva última participació va ser el 2013. Estic molt contenta de poder participar al costat de Laetitia, amb qui havia competit en les meves participacions anteriors, i de poder córrer aquesta edició tan especial”, explicava Mireia

Puigcerdà, 19 de febrer de 2015 - Després de la participació en els Campionats del Món d'esquí de muntanya en què Mireia Miró es va fer amb dos flamants bronzes, a la prova per equips i a la de relleus, l'atleta ha decidit posar-se un nou objectiu per a aquesta temporada. I ho farà a la prova meca de l'esquí de muntanya, a la que tots els esquiadors somien en poder participar algun dia: la Pierra Menta. Aquesta serà per a la Mireia la tercera participació a aquesta prova, a la qual ja va aconseguir la victòria el 2013.

A més, la prova està d'aniversari, ja que celebrarà la seva trentena edició. Una celebració que Mireia no es vol perdre, i en la qual participarà al costat de Laetitia Roux, amb qui ja va formar equip en les edicions anteriors.

Mireia Miró comentava: “Després de dos anys torno a la Pierra Menta, la meva última participació va ser el 2013. Estic molt contenta de poder participar al costat de Laetitia, amb qui havia competit en les meves participacions anteriors, i de poder córrer aquesta edició tan especial”.

El dimecres 11 de març s'iniciarà, a Arêches-Beaufort (França), la trentena edició de la cursa. El recorregut total de 100km, estarà dividit en cinc etapes que es portaran a terme en quatre jornades, i comptaran amb un total de 10.000 metres de desnivell positiu acumulat. Les atletes hauran de pujar a les muntanyes més importants de la zona, com són el Gran Journée de 2.460m, Les Embouchus de 2.305m, Le Mont Coin de 2.539m, a més de l'etapa reina, que coronarà el Grand Mont de 2.645m.

“El nostre objectiu serà gaudir al màxim d'aquesta edició i tornar a competir juntes, no tenim cap objectiu de posició. Estem contentes de poder tornar a participar en aquesta cursa i lluitarem perquè el nostre esforç doni el millor resultat possible”, comentava Mireia.

Mireia ha destacat la importància de competir amb la seva companya Laetita Roux: “En totes les edicions he competit amb la Laetitia. Ella és la millor esquiadora del moment i sap que no arribo en el meu millor moment de forma. És un gest molt bonic per part seva acceptar competir amb mi. Haurem de lluitar molt, però no ens faltaran les ganes”.