Notícies

La tercera cursa dels Tossals presenta aquest any 2 recorreguts

Enviada per administrador el 14/Nov/2014 - 00:32

Imatge 0 per La tercera cursa dels Tossals presenta aquest any 2 recorreguts

Espunyola, 14 de novembre de 2014 - La cursa organitzada des del municipi de l'Espunyola al Berguedà en la seva tercera edició, augmenta el número de quilometres afegint un nou recorregut de 25 quilometres. Per tant aquest 2014, tots aquells que vulguin un recorregut més dur i exigent veuran complertes les seves demandes.

La cursa que es realitza aquest diumenge 16 de novembre, ja té més de 200 inscrits, els corredors/es podran escollir entre el circuit de 14km típics dels Tossals i el nou de 25 quilometres. La cursa dels Tossals es caracteritza pel seu desnivell en els primers trams i per les zones boscoses de la comarca del Berguedà, i l'altitud també ja comença a ser un factor que determina la cursa, ja que es mou amb cotes d'uns 1.400m.

La sortida serà a les 10:00 del mati des de la Casa del Poble de l'Espunyola. A tots els participants els espera una acollida espectacular. Els Tossals com la cursa de la Bell Race i de l'Últim Maqui es despengen del concepte de cursa. Els organitzadors cuiden fins a l'últim detall per atendre tots els corredors/es. Només arribar a recollir els dorsals, els participants són rebuts amb un esmorzar amb coca, cafè, te. Un altre element diferenciador és que al acabar la cursa els corredors/es s'entaulen i degusten l'esmorzar/dinar que es prepara per a ells, tot cuinat amb productes agroalimentaris de la comarca, per donar a conèixer els productes de qualitat de les comarques del Berguedà i el Bages. Un altre element diferenciador són els recorreguts, buscant indrets de gran bellesa, de pas històrics intentant defugir de les pistes forestals, i endinsar-se dins el bosc.

Si us interessa la proposta, les inscripcions es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa.