Notícies

Mireia Miró finalitza en segona posició a Presolana, prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya

Enviada per administrador el 03/Mar/2013 - 22:39

Imatge 0 per Mireia Miró finalitza en segona posició a Presolana, prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya
L'atleta catalana Mireia Miró ha creuat la meta en la segona posició a la cursa d'esquí de muntanya celebrada aquest matí a Presolana (Italiana) corresponent a una prova de la Copa del Món.

Després de la cursa, Mireia Miró declarava “He sortit molt bé i he anat al capdavant durant una estona. Leti, que està en molt bon estat de forma, m'ha avançat, però tot i així estic molt contenta amb el resultat, ja que cada vegada tinc millors sensacions.”

“Sóc optimista per fer un bon final de temporada, vaig progressant a cada cursa i això em dóna ànims”, comentava Miró

Presolana (Itàlia), 3 de març de 2013 - Aquest matí s'ha celebrat a Presolana una prova més de la Copa del Món d'esquí de muntanya, on s'han aplegat els millors atletes de la competició. En categoria femenina, Mireia Miró ha finalitzat en segona posició per darrera de Leatitia Roux.

En una cursa llarga, en un dia assolellat i amb temperatures agradables, l'atleta catalana ha sortit molt ràpid, posant-se per davant de la seva eterna rival, la francesa Laetitia Roux. No obstant això, en el transcurs de la cursa la francesa ha sobrepassat a Mireia que ha creuat la meta en la segona posició. Les sensacions de la catalana són bones ja que ha anat de menys a més al llarg de la temporada.

Després de la cursa, Mireia Miró declarava “He sortit molt bé i he anat al capdavant durant una estona. Leti, que està en molt bon estat de forma, m'ha avançat, però tot i així estic molt contenta amb el resultat, ja que cada vegada tinc millors sensacions.”.

“Sóc optimista per fer un bon final de temporada, vaig progressant a cada cursa i això em dóna ànims”, comentava Miró.

La setmana vinent Mireia participarà en la Sella Ronda al costat de la italiana Francesca Martinelli.

Crèdit de la foto: ISMF

Informació enviada per Mireia Miró i Suunto