Notícies

Marc Pinsach venç a la Crononiu

Enviada per administrador el 29/Des/2013 - 15:29

L'esquiador Marc Pinsach s'ha proclamat Campió d'Espanya de cronoescalada a la popular Crononiu

La Crononiu, una prova amb 685 metres de desnivell postiu que s'ha disputat avui a l'estació cerdana de la Molina

“M'he trobat molt bé durant tota la cursa. He pogut escapar-me al principi i això m'ha permès gestionar la cursa a la meva manera. És una excel.lent manera de començar la temporada, en un gran ambient i un traçat interessant”, comentava Pinsach després de la cursa

La Molina, 28 de desembre de 2013 - Marc Pinsach va ser el vencedor ahir de la Crononiu, proclamant-se així campió d'Espanya d'esquí de muntanya en la modalitat de cronoescalada. Nil Cardona i Miguel Caballero el van acompanyar al podi.

La cursa es va disputat a la Cerdanya, a l'estació de la Molina. Amb sortida al peu del Telecabina Alp 2500 i amb arribada a la part superior de l'estació, la prova té un desnivell de 685 metres.

El recorregut va ser parcialment modificat a causa del gel i al final es va afegir una part fora pista que els esquiadors van apreciar. Pinsach es va situar en les primeres posicions des del principi i no va donar opcions al seus rivals: “Des de l'inici de la cursa he pogut escapar-me i això m'ha permès gestionar la cursa a la meva manera. Hi ha hagut un ambient molt bo, hi havia molta gent animant-nos al llarg del recorregut, cridant-nos pel nom... Les condicions també han estat bones, amb neu ràpida que sempre ens agrada als corredors.” A la part baixa de l'estació les temperatures van ser agradables pels espectadors que s'havien desplaçat fins a la Molina. Molts d'ells es van situar al llarg del recorregut per animar els corredors, fins i tot a la part superior on bufava un fort vent.

Amb aquesta victòria, es confirma doncs un excel.lent inici de temporada pel de Cassà, en el que ha estat una bona preparació per les properes cites: “És molt positiu ja que el cos ha respòs de la manera que esperàvem, veient que tot el treball previ que hem fet ha valgut la pena.”. La propera cita de la temporada serà el 18 de gener a Verbier, en el marc de la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya.