Espardenyada

Tipus de grup
Altres
Descripció del grup
Espardenyar era l’antiga forma que tenien els raiers per retornar fins a l’enraiador. Consistia en fer el camí a peu des del final del trajecte fins al punt de partida.

Us convidem a tots el proper dia 2 de juliol en la Diada dels Raiers a La Pobla de Segur (Pallars Jussà - Lleida) a espardenyar tot corrent o caminant conjuntament fent la volta a Montsor, rodejats d'un entorn privilegiat i de bona companyia.

Recordeu que si realitzeu l'inscripciò abans del 30 de juny us sortirà més barat:
-Fins el 30 de juny: 10€ Federats i 15€ no federats
-A partir del 1 de juliol: 15€ Federats i 20€ no federats

L'import s'ha d’ingressar a “La Caixa”, nº de compte: 2100 3616 86 2200115447, donant les vostres dades. Posteriorment envieu un correu electrònic amb el vostre Nom, Cognoms, Data de naixement i nº DNI a espardenyada@elsraiers.cat tot especificant la modalitat, ja sigui corredor a caminador.

El preu d’inscripció inclou els serveis d'avituallament que hi haurà repartits al llarg del recorregut, així com l'esmorzar que hi haurà preparat a l'arribada, i diferents obsequis que en els pròxims dies us desvetllarem.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a la següent adreça electrònica: espardenyada@elsraiers.cat , o be mitjançant el mateix facebook.

Fins aviat!
Dades de localització i contacte
Adreça:
La Pobla de Segur
Codi postal:
25500
Localitat:
La Pobla de Segur
País/regió:
Catalunya (Pallars Jussà)
Catalunya
Telèfon:
608631351
Correu-e:
espardenyada@elsraiers.cat
Subscriptors del grup
Usuari/ària Rol
espardenyada Propietari/ària